Amazon Kindle Fire





Amazon lancerer Kindle brand i sidste uge, hvilket er en 7 "tablet med Wi-Fi og sælger på $ 199. Amazon satser på den hardware, i modsætning til andre Android-tablet leverandører. Jeff Bezos vil den samlede oplevelse (som Apple) til salg af tæt integration med Amazon EC2 cloud service og online-tjenester fra Amazon. Siden juli 1. "tablet kommer ikke til at konkurrere direkte med iPhone, men forventes at lancere nye markedssegment for tabletter.

Selvom Amzon ikke er tale om faktisk kører Andorid Amazonas lag oven på Android 2.3. Det har mange interessante ansøgninger, men browseren Silk fangede mange som den hurtigste browser til rådighed i dag. Amazon viste, at størstedelen af ​​begrundelsen for siden er færdig med at bruge deres sky er ikke i maskinrummet. Ideen er ikke ny som en Opera-browseren gør det i årevis, men de har ikke en cloud-tjeneste til at bakke op. Det har kun 8 GB hukommelse er ikke tilstrækkelig til lagring af mediefiler.

Kindle Ebook Reader Amazon har allerede smagt succes, de nu ønsker at tage på Tablet markedet, som en værdig og seriøs konkurrent til Apple. Amazon går til en 10 "tablet i den direkte gennemførelse med Apple om at lancere i december 2011. Hvis Microsoft har succes med at oversætte, hvad de ser i Windows 8 og snart kan du se en tablet en ny tablet krigen var værd at vente på.........

0 comments:

Copyright © 2012 Fast Technology.